hi mommies

Ade yg sma ngn sy x..bila tgh bsama ngn suami...bwh perut sakit...utk first trimester...blh ke bersama? Effect baby x?

8 Balas

Kalau sakit better elakkan dulu. Mcm sy sblum ni lps bersama bleeding n terus gugur. 2x gugur. Baby yg ke-3 ni dr start tahu pregnnt smpai trimester ke-2 18 weeks sy n suami berpakat xbersama dlu smpai bersalin nnt..

kalau sakit elok stop dulu. saya masa first trimester xde sakit jadi bersama mcm biasa je. xde effect baby pun kalau bersama suami

macam sya trimester prtma sya tk brsama sbb rsa sakit msuk trimester 2&3 dh x sakit tpi sya kurangkn sbb perut dh membesar

1st trimester tidak digalakkan. kalau nk jgn ganas2. kena slow. itu yg nurse di kk bgtau sy

Kalau sakit, stop la. Kita tak tahu kot uri kt bawah ke. Kena check doktor dulu

sya trim3 skrg bila lps brsma suami,esk nya fake cntrktion dtg😆😆

Sy pun mcm sis. Ada apa apa tak berlaku sis? Sy pulak risau

better stop dlu