Demam waktu hamil

Nk tnya momies amalkn apa yer kalau rasa badan panas nk demam waktu mngandung ? sbb kata xleh amalkn makan panadol kan 🥺

29 Balas

semalam baru sy baca kesan paracetamol pd baby.20% kemungkinan baby boleh kena autisme.30% kemungkinan sy lupa ape name pnyakit tu.tp klo truk tpksa sgt boleh amik dose rendah je.ntah la,sy cuma kbetulan tbaca artikel tu.sbb tu sy amik vita c shaklee tuk ketahanan body sy.tawakal elak bdan jtuh sakit.alhamdulillah sy amik preggy set shaklee,skrg 5 bln sy boleh exercise jalan2 2km sehari.