demam waktu pregnant?

hye ibu2 semua nk tnye saya pregnant 6bulan arni sy tak sedap badan badan pn dah mula rasa demam..sy ada cek covid kit tp -ve..nk tnye bole tak makan panadol? sy btl2 xde selera makan..#pleasehelp #seriusnanya

5 Balas

Bulan lepas pun sy deman panas teruk. Tp tak check guna testkit. Just minum air kelapa tiap hari, makan panadol time tak tahan, bykkn tidur. Alhamdulillah lps 3hari sihat

Boleh makan panadol biasa. Jangan makan extend or actifast. Dulu masa saya masuk emergency, doc bg panadol biasa je. Dia tk bg ibu mengandung mkn yg dua tu.

2y ago

tq sis..🥰

demam biasa consume air, panadol means dpt nasihat dari clinic atau kk

boleh mkn panadol 6 jam sekali

panadol blh