Demam waktu hamil

Nk tnya momies amalkn apa yer kalau rasa badan panas nk demam waktu mngandung ? sbb kata xleh amalkn makan panadol kan 🥺

29 Balas

Doc kat tempat kk sy ckp paracetamol adalah ubat yg sgt selamat utk ibu mengandung, tp make sure yg klinik punye jgn beli yg kat farmasi mcm actifast semua tu, dan dapatkan nasihat doc , jgn dgr ckp orang haha sebab sy dh kena marah dgn doc demam pening tak Makan panadol tahan jee , sebab dgr ckp orang kate bahaya