Demam waktu hamil

Nk tnya momies amalkn apa yer kalau rasa badan panas nk demam waktu mngandung ? sbb kata xleh amalkn makan panadol kan 🥺

29 Balas

mcm sye ... pernah demam mse pregnant . g klinik docter bg panadol .sye try mkn sebiji jee yg 500mg panadol biase tu .. kelua spoting wrne putih . 2 hri sye mkn .2 hri ade .then sye stop .ilang dh spoting tu xkelua dh. so sye bia kn elok sndri .tp ambik mase skit la.. depand pada bdn masing2. ade yg tahan .so go on .