Bersama Suami Masa 31week!

Nk tnya ade ke yg msih brsame suami di usia kehamilan 30week keats? Sya nk brsame dgn suami bile suami ajk, tpi sya tkut! 😫 Hritu ad try brsame tpi rsa senak sgt2! And bile leps brsame tu, bsoknye msti sush nk brjln... Saktnye tu tk bole bwk bincang la katekn...😅 Bile bgitau suami, suami ok untk stop, tpi nafsu laki kdg dy tk tahan dy dok raba gak sya...😂🤦🏻‍♀️ Jdi sya rsa brslah klau xlayn dy...so mcm mne ye pndpt sis2 yg dh brpenglman ni? Ap prlu sya buat?

22 Balas

Saya sepanjang pregnant, selalu je bersama dgn suami. Nk dkt due, hari2 bersama sbb nk cepatkan bukaan. Sis cuba posisi yg sis selesa je jgn kasar2 ye

Bole je bersama suami..sy 37week skrg Ni..kena take slowly..ad forum dlm apps parents ni x silap bgtau Cara nk bersama suami.ketika pregnant...

Lg bgs sis brsama pada hujung2 nak brsalin ni😅spaya cpt buka jln cm dan senang brsalin mcm saya yg nfsu time 35 week naak saja😂

dr awl prgnt smpai 37wk. xde mslh bersma suami. bergntung pd awk n keselesaan awk. suami pon kna fhm keadaan isteri . jgn hardcore sgt la🤣

4y ago

oo .. baikk2 .. terima kasih ☺️

Sama dgn sy sis. Skrg ni sy mampu buat oral sex je dgn suami. Sbb sy rasa xlarat n sakit.huhu. Nsb bek suami faham.

😞 bgz la suami ajak. Saya ajak suami yg takot sbb sya ada GBS. Risau jadi pape baby dlm perut. Sis is sedih.

3y ago

awk kluar keputihan MCM mana GBS positif?

Dah hujung2 ni di galakkan bersama. Sebab ia akan memudahkan kerja dokter dan kita nanti

sy nak bersama ngn suami pn takot sakit...tp skrg sy dh trimester ke 3..(34weeks)..

Dah trimester 3 mmg kena kerap bersama suami.. Snng nk bersalin nty...

lg da nk bsalin bersama tu mbntu ibu nk bsalin.. cpt bukaan