Maaf Lari Tajuk

Sya nk minta pendapat ap yg sis2 akan buat klau adk ipar sis suka sgt pukol ank2 sis? Sya ni mnumpang rumh mak mertua, jdi mcm2 sya kna hadap...trpksa mkan hati sgla, and adk ipar sya ni pulak bnci dgn ank2 sya...ape2 sikt dy suka sgt naik tgan kt ank sya, kdg bila sya crita dekt mak mertue sya...dy pndai pulak buat muka depn mak dy, leps tu reka crita ckp ank sya buat mcm ni mcm tu kt dy...budk 6 tahun dan 4 tahun tk reti mnipu lgi kn...jdi sya slalu brtnya pda ank sya btul ke ap yg dia adukan pada sya, dy kate btul smbil nangis2 tkkan budk2 mnipu plak?? Ap pndpt sis2 ye?

2 Balas

saya suggest sis pesan kat anak2 sis jarkkn diri dr adik.ipar sis. kalau dia kat dpur, dok ruang tamu.

pindah rumah