Perut Memulas 35week 1day

Normal ke kalau smpai 3 hri rsa perut asyk memulas? Bile ke tndas tak ade pulak rsa nk membuang tu...rsa memulas dy kjp dtg kjp ilang, contraction tk ade, yg sya rsa hnya contraction braxton hick saje...tpi bile tiap kli braxton hick tu dtg skali dgn pinggang sakt, brdenyut2 mcm tu...nk tnya sis2 yg ad pengalaman klau mcm tu tnda2 awl mnuju bersalin ke? Sya konfius la, ad jgak cari2 artikel kt google about this sya baca die kate tnda2 awl nk bersalin...its that true?

3 Balas

Klau betul ni tnda awl nk bersalin, 😫😫 takut pulak rsa...hihihik, tpi pda msa yg same tk saba nk jmpe baby 🤭🤭

yes ,tanda2 awal ..sy 2minggu sblm bersalin mcm ni la ,tp xkerap ,on off ,just tunggu kuar tanda baru pergi hos

tanda2 dah tu