Check UPT -ve

Hi…nk tanya semua mommy2 kat sini,sy guna upt clear blue,result negative..tp breast sy bengkak and dh timbul urat biru.tekak pun mual2.kalau nak period,sy tk penah alami mcmni.sepatutnya tarikh period 27hb,tapi sy check td -tve. Soalannya apa patut sy buat?

2 Balas

Boleh tgok upt yg negative tu? Mungkin cara ambil tu tak betul. Kdg2 result boleh jdi salah kalau amount kencing absorb tu sikit. Better pergi klinik untuk check. Atau negative tu line kabur? Line kabur dikira positive.

2y ago

Dah cuba check dgn pregnancy test?

Cuba pegi follow ig puterikasim. Rasanya ada tips utk masalah spt awk ni.