Positif ke kalo upt mcm ni?

Last period 8/11/2021. Sblm ni period tak teratur.. Sy check guna clear blue.

Positif ke kalo upt mcm ni?
13 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy pun dpt weak positif mcm ni. cek guna CB digital pun mmg pregnant. cek guna upt lain sangat2 weak positif, scan mmg betul pregnant. eloknya pegi scan sbb period xteratur kn, sbb xtahu berapa mggu. nanti masa scan akan nmpk GS tu akan tulis brpa mggu. kes ni sama mcm sy. tp sudahnya ni, xmonitor dr awal.. sy dh keguguran. mmg xda rezeki kli ni, tkpe la. sy redha dh.

Baca lagi
9mo ago

kdg org kata false positive. sy ada dgr video mna tah, xda istilah false² tu😅 tp entahlah. mcm sy mmg pregnant then gugur..

Sy pernah mcm ni tp lsptu period. Better sis repeat upt lg lepas 3 hari. Biasa kalau betul pregnnt, line tu akan makin terang.

9mo ago

Tula kdg2 kena scam dgn upt ni. Dah happy2 jd sedih 😅

positive ni. sbb still nampak even samar2. kalau betul negative,mmg takkan nampak line samar tu. takpe. nnti repeat balik.

9mo ago

Terima kasih sis

VIP Member

Nmpk double.. Cube buat upt biasa xyah gune yg ni.. Cube lgi sminggu

Saya pernah check jd kabur mcm ni.. lepastu period

Mcm ade.. Better gune clearblue digital

VIP Member

kalo nk confirm cpt,trus check kt klinik..

9mo ago

oo..maybe kantung masih kecik kot...tggu 6 mggu

positive tu. check lagi seminggu

pergi scan utk confirmkan

Repeat blk slps 3 hari