Digital Clear Blue

Haii mommy , sy nak tanya .. sy dah missed period dlm 3 minggu . Last period 18/6 . Sy dh test upt pakai clear blue hari sabtu lepas result nya Not Pregnat . Harini sy sengaja check pakai upt biasa and nmpak samar . Adakah ni cuma hormon atau mmg prgnant

Digital Clear Blue
1 Balas

ngtf sis..may be sis mslh hrmon x stbil..sptt 3 mgu dh npk line terg dh tu sis

3y ago

Sy harap la hormon . Sbb sy baru lepas keguguran 17weeks masa raya aidilfitri lepas . Kalau boleh nk rancang lagi 6 bulan utk prgnant balik . Risiko sngt kalau mngndung dlm masa terdekat ni