Flek cokelat

Hi nk tanya, saya dah 24w, tiba tiba semalam keluar flek cokelat, tk banyak, sikit je, hari ini pun keluar lagi, normal ke? Kalau pergi emergency takut nti misi tuh marah pula sbb flek tuh sikit je, bukan selalu keluar

17 Balas

Sy keluar darah setitik pun sy pergi hospital. Siap kena tahan wad lg. Nk ckp bertapa nurse & doc pandang serious benda ni. Pergi hospital segera.bawak/tgkp gmbr discharge awk tu.

6mo ago

Kna tahan wad siap aja, takut lain hal je yg bt risau kan, dah ambk gmbr nti saya tunjuk kt doc sis, thank you☺️