Flek cokelat

Hi nk tanya, saya dah 24w, tiba tiba semalam keluar flek cokelat, tk banyak, sikit je, hari ini pun keluar lagi, normal ke? Kalau pergi emergency takut nti misi tuh marah pula sbb flek tuh sikit je, bukan selalu keluar

17 Balas

pergi je sis jumpa Dr, daripd tunggu2 takut apa2 jadi kt baby nti. nurse kt tempat saya check pun selalu pesan, kalau ada spoting cepat2 pergi hospital.

6mo ago

Nurse kt klinik memang baik kan, dkt emergency nih kdg cakap, sikit je kenapa datang

Better sis pegi hospital tuk check. Peduli laa dgn misi yg nak bising² tu. Tak payah kisah, ni untuk keselamatan baby dlm kandungan tu jugak

6mo ago

Baik terima kasih sis☺️

Soal misi marah tu bukan main concern. The main concern is you and baby. Terus pergi ke PAC. Taknak pergi PAC, pergi klinik swasta.

6mo ago

Baik sis terima kasih, insya allah nti saya prgi☺️

Aip awakkkkk. Pergi je untuk further checking, jangan la fikir benda yang belum lagi terjadi :(((((

6mo ago

Hhmpp betol tuh sis😌 baik baik terima kasih sis ☺️

pergi je hospital..xyah fikir misi mrh kn tak..nnti apa² terjadi lgi misi mrh..

6mo ago

Kalau kluar sikit mesti dia ckp, sikit je knp dtg, hhmpp pelik

Pergi check cpt2 awk,, jgn jd mcm sya😭

6mo ago

Kenapa awak?

pergi hospital. mmg tak normal ya

6mo ago

semoga dipermudahkan urusan awak❤️. semoga awak dn baby baik2 sahaja🌻