Flek cokelat

Hi nk tanya, saya dah 24w, tiba tiba semalam keluar flek cokelat, tk banyak, sikit je, hari ini pun keluar lagi, normal ke? Kalau pergi emergency takut nti misi tuh marah pula sbb flek tuh sikit je, bukan selalu keluar

17 Balas

Mommy..pergi jeee tauu hospital..saya tak keluar darah pun saya pergi hospital..sbb saya ingatkan leacking air ketuban..rupanya check² GBS keputihan..amik gambar bukti kalau ade show darah coklat tu tauu..pastu tunjuk..kalau nurse marah lawan kan Aje..saya jenis yg kalau nurse layan kita baik kita pun baik ..kalau nurse layan macam hareyy..kita pun Hareykan Aje balik nurse tuh..jagn takut Kene marah tauu..Mommy Kene berani demi anak

5mo ago

Dah ambk gmbr, insya Allah nti tunjuk doc, thanks sis☺️

Pergi je sis kalau keluar apa2 kat bawah tu time mengandung sebb kalau mengandung tk normal ya keluar darah coklat ke apa2, nk takut dgn misi kenapa setakat dia marah2 cmtu je buat ap nk kisah ? Untuk keselamat baby sis baik sis gi klinik or hospital biar doc check and kita pun tahu benda tu bahaya atau tak

5mo ago

Baik insya Allah nti saya pergi hospital, terima kasih sis☺️

apa2 spoting or keputihan melampau msa preggy wajib cepat2 pegi hospital wak..tiap kali check up misi tekan kn..xyah kisah kalau kne marah² yg penting kita tau baby kt dlm tu mcm mne..pergi tau..jgn tnggu2 lgi..

5mo ago

Saya prnah masuk wad, doc ckp klu ada keluar sikit tk apa, kalau banyak, dtg emergency, confused juga

Kenapa nak peduli apa kata nurse, kita bukan tahu apa yg jadi dekat dalam badan kita. Lebih baik kena marah dari menyesal kemudiam hari. Yg penting kita tahu niat kita untuk keselamatan baby & kandungan.

5mo ago

Betol sis cakap, terima kasih sis ☺️

Apa2 discharge warna coklat/pink/ merah pergi jumpa dr ya sis. Pergi private pun ok je utk pastikan apa problem. Kalau takut dgn misi, apa2 jadi dgn baby nak nyesal kemudian hari ke sis?

5mo ago

Tak mau jd apa apa dgn baby, insya Allah nti saya prgi sis, terima kasih sis ☺️

Sy keluar darah setitik pun sy pergi hospital. Siap kena tahan wad lg. Nk ckp bertapa nurse & doc pandang serious benda ni. Pergi hospital segera.bawak/tgkp gmbr discharge awk tu.

5mo ago

Kna tahan wad siap aja, takut lain hal je yg bt risau kan, dah ambk gmbr nti saya tunjuk kt doc sis, thank you☺️

hii mommyy, buat apa takut dgn nurse? sepatutnya mommy kena ambil berat sal kandungan mommy. tak kisah la sikit ke or byk. pergi hospital, elakkan perkara yang tak diingini.

5mo ago

Iyaa saya risau juga walau sikit, doc prnah cakap kalau sikit takpe, tp kna pi jugalah, takut ada apa apa

sis, masa chckup kan nurse slalu pesan kalau keluar apa2 darah ke spotting ke terus ke hospital. sepanjang kehamilan, segala jenis darah/keputihan keluar xnormal.

5mo ago

Iyee, depa suruh datang terus emergency, tp masa dtg emergency tuh, misi sana cakap, sikit je knp dtg, hhmpp

saya pon pernah jdi camtu..pi hspital cek uri kt bwh tpi alhmdulillah xtutup laluan.. bby ok xde ap..risau jgk la hti kan tgk ad drah sikit pon..time pregy ni..

5mo ago

Saya pun awal mengandung tuh memang doc ckp uri kt bawah, bulan lepas check, saya tanya pasal uri, doc cakap tak apa nti naik sendiri uri tuh

terus laa pergi PAC..baby kat dalam tu kite xnampak ok ke x..jalan buke pon kte xthu klu xcek..klu xada ape2..boleh balik je nti..baik laa trus ke hospital

5mo ago

Baik sis terima kasih☺️