Flek cokelat

Hi nk tanya, saya dah 24w, tiba tiba semalam keluar flek cokelat, tk banyak, sikit je, hari ini pun keluar lagi, normal ke? Kalau pergi emergency takut nti misi tuh marah pula sbb flek tuh sikit je, bukan selalu keluar

17 Balas

Pergi je sis kalau keluar apa2 kat bawah tu time mengandung sebb kalau mengandung tk normal ya keluar darah coklat ke apa2, nk takut dgn misi kenapa setakat dia marah2 cmtu je buat ap nk kisah ? Untuk keselamat baby sis baik sis gi klinik or hospital biar doc check and kita pun tahu benda tu bahaya atau tak

6mo ago

Baik insya Allah nti saya pergi hospital, terima kasih sis☺️