Keluar flek coklat

Saya dah pergi jumpa Dr. Alhamdulillah baby ok. Dr dah bg ubat kuat kan rahim tapi still harini ada lg keluar flek coklat sikit. Normal ke? #pleasehelp

2 Balas

hi saya bru lepas alami .. setelah 8 hari ada spotting coklat tu . alhamdulillah dah 3 hari ni dah xde .. mmg kene bedrest yang betul betul minggu pertama saya sttill buat kerja rumah apa ingat xde effect rupanya effect ya .. jdi minggu kedua ni saya betul betul bedrest bgun hanya untuk ke toilet dan mkn je .. dan saya amalkan jalan sangat sangat slow 🤣 langkah pun kecil je .. just mkn ubat yang dr bg tu jgn tinggal itu salah satu untuk bantu kita kuatkan rahim tu .. cuma saya scan belum nmpk kantung doakan saya dan baby sihat dan kuat ya ♡ aamiin ya rabbi

7mo ago

Thank you respond🫶🏻 Alhamdulillah, semoga kita dan baby sentiasa dlm keadaan sihat dan kuat🤲🏻🤎

puan makan je ubat yang doc bagi tu. banyakkan bed rest jangan buat kerja dulu. kalau puan rasa puan risau yang teramat boleh check lagi doc takkan marah sbb kita risau kan kandungan

7mo ago

Thank you mom sbb respond🤍 Semoga kita sentiasa kuat dan sihat. Aminn