Selalu lapar

Hi nk tanya normal ke baru lepas mkn tak sampai 1 jam perut dah pedih mcm belum makan? Sy skrg baru masuk 6 minggu..normal ke mcm ni ya

1 Balas

normal..xpe nti puan mkn je k...mkn dlm kuantiti sikit pn xpe..jnji kerap..supaya perut xrs pedih..sbb ms preggy ni ianya berbeza dgn ms kita blum preggy..kita rs kita dh mkn br je jup td mkn dh knyng. pstu tgk2 lapa balik n rs pedih perut. mg dpmudahkan segalanya.aamiin #tapxbisou

4y ago

sm2😉✌