Bila makan, perut rasa pedih..

Assalamualaikum hai mumy2... Just nk kongsi.. Sy dh 29week.. Tp skrg ni kenapa bila sy makan, perut rasa pedih sgt.. Nk mkn, lapar tp bila makan 1/2suap dh xboleh nk masuk.. Lepas tuh perut pedih je.. Klau mkn t, hari smpi ke mlm rasanya tak hilang.... Emmmm. ???

1 Balas

Makan apa?

4y ago

Mmg akn kena heartburn klu mkn pedas 😅 so better elak mkn mknn pedas. Badan kita over sensitive masa pregnant & after. Its a normal thing