Risau n nak tau je

Hi nk tanya mommy!.. kalau awl pregnant skrng dh 10 weeks naik motor gegar2 sbb jalan brtampal dn brlubang.. ok ke?

4 Balas

Ikut ketahanan badan awak. Saya dari awal pregnant sampai hari nak bersalin naik motor sebab bekerja. Tahu2 lah jalan dalam KL ni memang banyak lubang sana sini. Suami saya akan perlahankan motor kalau lalu kat bonggol dan kawasan berlubang.

klu sy dr awal pregnant sy xberani naik moto.mgkin sbb sy susah nk dpat zuriat, so sy xbh tanggung risiko ape2 lah..kereta pun sy xberani nk bawak..risau tkut menyesal..terlalu berhati2 xpe..xnk tersilap langkah..

Sya mgndung esident alhamdulillah mkin besar mkin sakit kpla skrng dh 2 thun now adek dia coming

atas org puan. sy ok je melasak. tahu pregnant pun dah hujung 2bln..