Mual

Nak tanya klu dh 20 weeks pn mual lg normal ker?.. sy dh lama thn mual n skrng rasa x thn dh... ada ker cara nk stopkn mual sbb rasa dh sakit sgt²..?..

2 Balas

Mnum air jus yg fresh..makan buah oren ke..makan buah buahan...sbab tu cara sy dulu elak mual brulang kali..

4y ago

thnks for the info sis... i will try to start it...

Jgn biar perut kosong. Standby je roti ke biskut ke. Kena makan sblm rasa mual tu. takleh lapar2.

4y ago

oooo...okay...thnks sis for the info... sy igt ada x kena dgn sy td... rpenya it happens...thnks so much