sakit gigi

Hai mommy, boleh ke simen gigi time mngdung nie?. Dh tak tahan sngat, smnjak dh tau prgnnt ggi dh brlubang.. sakit sngt..?

5 Balas

saya pon akan tampal gigi masa 2nd trimester nanti..doktor gigi mmg cek gigi saya lepas minum air gula aritu. awak dah bukak buku pink ke? biasa kalau dah bukak buku, akan ada checkup dgn doktor gigi pulak

Sye dlu msa 1st trimester pon ggi skit xleh than smpai demam...dktor ad bgi ubt kmur.. dktor ckp xleh tmpal or cbut ..kna tgu msa 2nd trimester ok

Boleh klau dipertghan trimester.. sya hri tu buat msa 5 bulan

Doctor gg aritu cakap.. boleh.. saya tampal masa 12w..

sy ad gigi lubang..dktr kata buat masa 4-6bulan nnti..