badan cepat masuk angin

hi nk tanya mcm mana nk buat kalau badan ni selalu masuk angin mkn on time pon masuk angin jugak bila time mlm lagi la kadang2 meraung jugak sbb perut senak terlalu banyak sangat angin ?? lps tu bila dh masuk angin tu belakang jadi sakit bila nk guna mesin urut mak marah ? bole mintka tolong adk urut sikit2 kat belakang bila urut tu angin keluar mcm ap je ??

1 Balas

Boleh minta org tlg urutkan... Letak minyak angin atas perut sikit..