Angin perut

Ada siapa pernah kena macam berangin tak dalam perut? Bila urut belakang leher tu memang berburp2 la keluar angin sendawa. Normal ke situasi mcm tu utk ibu mengandung 6 minggu?

2 Balas

Doctor tak sarankan letak minyak angin dekat depan atau belakmag badan sebab kandungan minyak tu kemungkinan boleh effect baby. Sebab saya pernah memgadu sakit pinggang, saya tanya boleh ke pakai minyak angin and doctor cakap dia tak sarankan

Time preggy mmg banyak angin sis. Jgn bg perut kosong. Urut belakang dgn yuyi.