Tak sedap badan rasa masuk angin

Hi mom nak tanyalah normal ke dan okay saja ke baru masuk trimester kedua ni badan rasa lesu sakit bila urut kaki dan bergelangan tgn dan bahu rasa macam keluar angin sendawa macam tu ada yg kata masuk angin normal ke okay sahaja ke? Selama ni badan tak pernah masuk angin kecuali demam sejuk sebelum pregnant tiba pregnant masuk angin pulk dah dkt seminggu husband kene picit kaki tgn kepala kalau sakit sebelum tidur bangun tu rasa lega sgt kalau mlm tk picit bgn pgi ya allah hai susah rasa nak bergerak 😫#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sama awk. sy pun dah dihujung2 trimister 1 ni. skit2 masuk angin. asyik sendawa je. kdang rsa mcm nak gosok2 je minyak angin atas perut tpi tak berani😓

normal