badan masuk angin

helu mum , ada tak yang mcm saya badan masuk angin bila nak sendawa dia tak keluar sakit pulak rasa tekak bila tak dpt keluarkn angin tu ,ada cara tak sbb dri semalam dah kena , urut pun tak kluar angin

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Tu pedih ulu hati sis. Mostly preggy mom akan kena lagi2 lepas makan pedas atau berempah. Sis ambik je Gaviscon. Doktor pun sarankan untuk preggy mom 😄

3y ago

boleh lah telan tu ,ok2 thnks you .