Uri di bawah

Nk tanya ad x sahabat2 pernah laluai mcm sy dh 35 minggu pas tu uri plk ngam2 di pintu laluan baby ad ke yg pernah laluai pengalaman ni doc buat mcm mne erkk? Ad kah sy kena jalani cezer

3 Balas

sya 34 minggu hari tu urii tu betul2 di laluaan alhamdulilahh sekrang sudah 37 minggu 1 hari urii tu dahh x di laluaan bersalin sebulan sekali mestih jumpa pakar tapi kalau ada pendarahan keluar semasa uri betul2 di bawa cezer lah jawappnya jugak

ms sy dlu 34 week pp type 3.. bersalin czer

tpksa czer lh kn