placenta previa

Hai.. Sy da hampir 30 minggu n disahkan pp type 2.. Ad peluang x untuk uri naik n bersalin normal?? Ad cara mcm mana nk naikkn uri??

9 Balas

Salam puan dah selamat melahirkan ke? Sy baru 3hari dlm wad ni sbb pp type 3 dah rasa bosan sgt huhu..now 36weeks,lg 2mgu baru doc bg tarikh bedah dia nak tgu baby genap 38weeks..stakat ni ok xde bleeding atau apa2

4y ago

Uri tu mmg xnaik da ke sis?

Cousin saya kena benda yang sama. Doktor suruh warded & rehat dekat ward. Alhamdulillah uri dah naik balik. Sis kena banyakkan rehat & doa moga uri naik & pikir positif. InsyaAllah

5y ago

Hari ni da hari ke 10 warded.. Sbb td scan doc ckp mcm xde perubahan.. Itu yg risau.. In shaa Allah.. Maybe ambil masa nk naik.. 😊

Sy pn dr kate pp type 2..kena scan lagi 2 mggu.. Harap nnt uri naik.. Mlas nya nk warded.. Bosan mnunggu..

Risau nye sy.. sy pn cmtu jgk now dh 30 mnggu 5 hri.. moga xde pe2..😔

In shaa allah ada... nnti dia naik atas balik.. doa byk2 ❤️

sis ada bleeding coklat tak sebelum niiiy

bnyak kan bersujudd yah sis .insyallah..

sma situasi sya.. pp 30 mggu..

Sis ade bleeding x so far?