Berat dh turun 2kg

Sy mngandung dh 12w.. tpi berat sy tak naik.. makin turun plk.. ad yg pernah alami ke?? Mcm mne nk naik kn berat bdn?? Sy gdm on diet .

5 Balas

Sy dah nak masuk 16w.. sy pon gdm on dc.. berat turun 3 kg dr berat masa buka buku.. nurse risau.. diorg siap bg menu lg untuk sy berselera..😅 masa week 13 sy dah kena buat timbang berat 2 hari seminggu.. bercinta betul dgn klinik..🤣 raya haritu je naik 800g.. pastu bila dah masuk week 15 ni turun balik.. aiyoo.. nurse pesan.. makan je apa yg kita rasa nak mkn.. jgn tahan.. kesian baby nnt.. last sy try mkn vietnam roll tu.. ada sayur dlm tu.. blh la naik berat harini bila jumpa nurse.. air masak jgn tak minum yg sis.. semoga dipermudahkan urusan sis..❤️

Berat tak naik takpe sis. Tapi nanti di hujung atleast perlu ada kenaikan Dannnnnn. Kalau setiap kali cek scan baby. Baby berkembang sihat, dan okay semua don't worry pasal berat Ibu. semoga dipermudahkan urusan pregnant Ibu ❤️🤲🏻

Cuba try makan telur rebus setiap pagi sis. Saya pun sama berat tk naik tapi bila kerap makn telur rebus. Alhamdulillah naik lah jugak Walaupun tak banyak 😌

saya 13 week sis.. berat dari 70kg turun sampai 64kg.. buku pink pon saya x buat lagi.. hope baby sihat² saja..

sama la saya pun berat turun mendadak skrg 35kg je . makan tak lalu . masuk makanan keluar balik .