Tips naikkn uri?

Mommy2 ad petua x cara utk bagi uri naik posisi ats? Sblm ni ok je xp scan 28w ni dktr ckp placenta kt bwh plk, next week kena refer pakar. Dh ler sy ad gdm, uri pulak kt bwh, risau nk brsln nnti mcm mna, tmbh lgi sy ad panic attack.

2 Balas

sama mcm saya, gdm + anemia + uri dekat bawah just dr cakap bnde tu x kacau laluan servik so dia aggp normal sptutnya harini repeat scan nk tgk kedududkan uri tu balik tp dr x sihat

byakkan sujud

3w ago

Sujud solat yg wajib tu pn kdg2 xtrtahan da rasanya nk cpt2 bgn, sakit sgt.. sejak uri kt bwh darah sy pn rendah, klau time nk bgn dri sujud jadi berputar.