Masalah Uri di Bawah

Hii.. Sy nk tanya pendapat mommy2, sy pregnant dh nk msuk week 20..normal ker klau placenta/uri sy dduk dibawah? doc ckp dia blm ttup lagi laluan utk bby keluar. Ada sapa2 pernah lalui x situasi mcm sy?

1 Balas

Nnt uri akan berubah ikut kedudukan sepatutnya.bykkan rehat. Ada org kata bykkan sujud. Kalau uri x berubah hingga week 30(kalau x silap lah), masa tu doktor akan advice. InsyaAllah semoga xde apa2.