Uri kt bwah

Ad x jdi mcm sy bby dlm prut mcm melintang bulan lpas scan uri kt bwah tpi msa tu bru 18weeks nnt 20weeks nk scan lg . Hmm tkut sgt hrapnya uri ni naik la . 10/12 ni 20weeks dh nk g scan 😔

1 Balas

semasa trimester 1 dan 2 mmang uri akan bergerak2 dari atas ke bawah sbb ada byk ruang dalam perut ibu. in shaa Allah masuk 3 rd trimester uri akan berada diatas. sis cuba bykkan bersujud,itu antara tips utk naikkan uri