Hai mummy2 semua... sy nak tnye... normal ke time pregnant celah peha hitam...

Just nk tahu je...

14 Balas

Normal sis, kalo sy dulu jadi gelap kt leher, dan ketiak. Uihhhh mmg x lawa 😂. Tp alhamdulillah dh bersalin yg gelap tu akan slow2 hilang 😍. No worries 😃

4y ago

sy pon senasib..bila tengok ketiak rasa sakit hati, hitam betul 🤣🤣

saya x de jd hitam2..cuma kat leher, dagu dgn dada penuh jerawat kecik2..harap lps bersalin hilang lah nanti

normal..bkn setakat celah peha je, segala lipatan yg ada jd gelap..brtabah je la🤪

Norml.. alhamdulillah sy xde kna bnda2 cmtu., nti dh bersalin kmbali norml..☺️

Semua celah2 akan hitam. Perubahan hormon. Perut pun akan hitam juga tu

Normal tu..segala celah2 lipatan hitam tambah2 ketiak 😄

normal..sy dulu ketiak hitam,puas sental same jgk.

normal,nnti lepas bersalin dah hilang

sy pernah dengar2 sis.sy rasa normal

Normal sis...sume jadi hitam...