Celah celah lipatan hitam

Skg saya tgh pregnant 31 weeks , kalau nak pakai toner wardah ni hilangkan hitam hitam kt celah peha bole ke tak ye ? Malu laa celah peha dgn leher hitam 😅😅 #pleasehelp #ingintahu

Celah celah lipatan hitam
2 Balas

normal sis kalau hitam celah celah, time pregnant ni. sebab hormon pregnancy. kalau pakai apa apa produk pun, takde effect sebab tu hormon. nanti lepas bersalin, dia akan hilang sendiri.

Normal sis. Lepas bersalin akan hilang juga slowly. Tak payah pakai apa2.