Sekadar Nak Tahu

Hai mommy2 sy nak tnye ada x mommy pregnant sakit dekat celah peha atas bila nk berjalan? normal ke?? sy da 20minggu pregnant nie.. ??

2 Balas

Normal sis..nasib sis boleh bjalan..ada yg x dpt angkt bdn lagi sbb pinggang n punggung sakit sngt..

Sama sis..sy awl2 ni pon ad jgk kadang rasa berdenyut2 sakit dkt celah paha..pregnant yg sblm ni xde plak cmni..klau sakit dtg, sy limitkan pergerakan.. jalan slow2 je..huhu

5y ago

Yela..sama2 la kita jaga diri and baby ye..hihi