dah rasa contraction,37w 1d, masih di rumah

Ni pregnancy ke 4, last bersalin 2012, due 8/4,dah mula rasa contraction start 10.30 pagi td ni...sy dh track masa, tak konsisten, contraction setiap 5, 10, 15 & 20 minit...dlm tempoh 1 jam ni...5kali contraction Sy dh check x de lelehan @darah keluar... Sy perlu ke hospital bila ada lelehan mukus@ darah kan?

2 Balas

Tu je tanda palsu shaje sis.. tunggu smpai kelyar tanda.. if contraction betul2 sakit kat bahagian pinggang ke bawah setiap 5minit n kerap