contraction 3 minit sekali

nak tanya kalau contraction 3/4 minit skali kerap dah ni sakit sampai ke pinggang dah boleh pegi hospital ke? tapi still tkde turun darah ke licking ke apa so boleh prgi tk? due 15/3

3 Balas

Sy due 16/3..bersalin 2/3 38week... Sakit contraction tade turun darah.. Laluan 4cm dorg tolak ke labour room dn pecah kan air ketuban

6mo ago

Turun sikit ja waktu kat wad.. Kat rumah taknak turun darah..

alhamdulillah dah selamat bersalin bby boy pukul 2.46 pagi tadi 🩵💙

Yup boleh pergi.