Spotting For 2 Days Already

Ni kehamilan yg ke6, previous pregnancy semua gugur time kandungan dlm usia 5w until 7w.. Semua start dgn bleeding a little bit di awal 4w.. But sy feels glad permulaannya sbb tiada bleeding di permulaan pregnancy ke6 ni, tpi ptg smlm, sy start kluar spotting pink and hanya dpt doakan baby masih ada denyutan jantung bila sy pergi scan again dgn doktor swasta.. ??

6 Balas

Macm saya yg lepas 2x jugak la.. Keguguran.... Start Dr bleeding sikit2...dua2 kali usia 7-8 mggu... Alhamdulillah taun ni.... Saya lekat semula usia kandungan dlm 6 minggu...doa Sangt2 agar kandungan kali ni kuat...sebb kdg2 diri jadi fobiaa

5y ago

Ya allah beri la kesihatan yg baik pada mommy ni dan juga bby dlm kandungan ....amin

Sy doakan kandungan sis selamat.. Sy dpt rsa kerisauan & rsa sedih bila jd mcm tu.. Sy pon pernh keguguran bln 5.. Skrg tgh pregnant 6w..tp scan Dr ckp bru 4w..start jumaat bleeding.msok hari ni 5 hari dah..

5y ago

Thanks dear.. Bru balik dri scanning.. Baby growing with healthy heartbeat ❤️❤️.. I hope ur baby also growing healthy.. Doktor sarankan byk berehat and jgn buat kerja berat dahulu.. Jgn byk berjalan..

Sya pun da 2x gugur...smua dlam 6 hgga 7w shaja...hrap2 slepas ni kndungan sya sterusnya dpat mmbesar dgan sihat dan smpurna shgga dlahirkan

5y ago

🙏🏻🙏🏻.. sis bykkan rehat sj, sy mula2 pun takut.. tiap kali ada appointment for scan, mmg jantung berdenyut kuat, tkt dpt berita buruk, tpi syukur, skrg masuk 31w, dpt rs baby sgt2 aktif bergerak, hrp smua selamat smpai baby lahir sj..

Ada amek asprin x... try tanya doc ada amek duphaston x... rehat sis..

5y ago

Yerker... wah ... xlama lagi nak bersalin.. tahniah2..

Sis macm mana kandungan sis sihat? Smeoga smeua baik baik saja ya

5y ago

Saya 20 march..dekat2 kita sis..semoga sama2 kitaaaa sihat dengan baby sampai lahir nanti..❤

Semoga semua nya Selamat.