bleeding awal kehamilan

salam, sy bru pregnant 6w. dah 4 hari kluar spotting coklat. hari 1st dgn 2nd spotting dkt pntiliner. sekarang dekat pntiliner takde cuma bila kencing darah coklat kluar juga. skrg sy mkn ubt kuat rahim duphaston. hrp bby boleh survive. haritu masa scan Dr ckp baby ok lgi. pintu rahim pun tertutup elok. tp risau sbb ni 2nd pregnancy lps 1st pregnancy gugur. doakan baby kuat mcm ibu ya 😊

2 Balas

Insha Allah..awk doa yg baik2. Sy 1st pregnancy pn mcm tu gugur. Chemical pregnancy doktor cakap. 2nd pregnancy pulak spotting on off smpi 3bln. Bleeding pn pernah. Tp alhamdulillah..skrg anak dh masuk 2thn. Dan skrg pregnant no. 2. Yang penting awk keep on doa dan tawakal. Jgn buat kerja berat dan bykkn rehat kalau rasa x larat. Ada rezeki, insha Allah..semoga Allah mudahkan urusan kita semua.

3y ago

mmg tak buat kerja apa sekarang. bnyk baring je. doakan sy ya sis

Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲