Threaten miscarriage

Salam mommies semua. Alhamdulillah saya pregnant. Tapi saya ada problem bleeding. 1st tu tak banyak sangat and darah merah and a bit brownish. Lepastu saya rehat but still keluar spotting brownish. Lepas seminggu bleeding lebih lg dalam half of my panty liner. Then stop and keluar spotting je sebab saya bed rest. Doc cakap kantung dlm 11mm je time tu. before this masa 1st bleeding kantung 10mm. And ikut ukuran baru 4w - 5w. Tp kalau ikut period sepatutnya 6w. Mommies pernah experience moment macam ni tak? Baby survive tak? Saya risau since ni 2nd pregnancy after yg 1st missed miscarriage. Doakan saya mommies semua

1 Balas

pernah sis..masa sy first miscarriage dulu mcmtu jgk..bleeding sikit2..lama2 keluar terus..sblm tu scan pon janin tak membesar ikut yg spttnya..redha..tp lps 10bln sy prgnnt blk..