Negara mana anda pernah melancong sebelum ini?
Voice your Opinion
Jepun
Korea
Australia
Eropah
Semua belum pernah

5304 respon

38 Balas

Impian nak pergi mekkah and madinah sebelum melancong negara lain. Alhamdulillah tercapai tahun 2022 buat umrah.

Semua belum.. Aim nk melancong 1 Malaysia pun jadi la.. Semenanjung pun xlepas lg.. Huhu... #TAPactiveusers

Arab Saudi, Beijing, Hong Kong, Vietnam, Chengdu, Indonesia, Laos, Singapore, Thailand 😀

Indonesia pnh...yg pling best n akn igt smpai bla2..dpt tunsikn umrah thn lpas bsama suami

Syria Jordan Turki Dubai Mesir Paris Semua yg dah prgi takde dlm senarai...

Sedihnyeee...baru sekali dpt ke luar negara tu pun x dlm senarai...huhu

xmampu nak ke luar negara,dlam malaysia pun xsemua tempat dah g hehe

Jepun sebb tk pernh prgi lgi,kalau korea tu tmpat asal husband sya

Lagi prefer negara sendiri sbb blm teroka semua tmpt lg di msia

Spore n brunei je baru.yg lain msih dlm.listing..😂✌✌