Stroller

Hi! need a suggestion for an affordable stroller, around rm 500? easy to use and lightweight.

11 Balas

kalau u tak selalu keluar,best u dont buy.baik lagi u beli carrier.senang bawa.senang simpan.masuk mall pun some mall ada sedia steoller and kalau pakai carrier tak yah nak excuse me sini sana..jalan pun senang..lagipun baby first few months duduk kat rumah je. my opinion,stroller ni macam tak berbaloi.kakak i beli stroller pun buat debu kat rumah.dia keluar pun tak pakai sebab selalu angkat baby.so for my baby i tak nak fikir pasal stroller.dah la mahal.baik lagi beli carrier. unless u nak bawa baby jogging sekali tu lain cerita la.😅

5y ago

betul2.. most of the time, stroller penuh dgn beg baby, brg shopping. hahaha.. kakak ipar sy dlu mcm tu. sbb anak nak dukung je. bila dh dpt kaki, langsung xmau duduk

Kalau nak feel sndri berat ringannya stroller tu, sis bole test sndri kat manjaku baby shop..then amik code stroller tu bole cari kat shoppee..cara itu lbh baik..sis bole test letak baby tgk dia selesa atau tak compare beli terus dr online..and kat manjaku pun ada banyak sgt brand n design yg mampu milik..

recommended brand is Fairworld - BC1Q model. very lightweight, compact & easy handling. The price around rm300. Can find in shopee

saya pakai yang ni. ringan dan kalau lipat tu ada ruang lagi kalau masuk bonet myvi. tapu jarang pakai, baby lebih suka didukung

I want to sell my preloved Fairworld stroller. Only use once in shopping mall not less than 2 hours.

awak tengok kat shoppe.bawah 500 ada banyak.kualiti ok.stroler yg sama tapi kat kedai luar mahal.

sila check online.. lazada or shopee.. harga tak sampai rm500 bagi stroller yg foldable..

I used tavo basic edge.. flight friendly and light (below 6Kg)

Boleh check brand TAVO

Untuk Ayra ke baby? 😍