Stroller

Hi! need a suggestion for an affordable stroller, around rm 500? easy to use and lightweight.

11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

kalau u tak selalu keluar,best u dont buy.baik lagi u beli carrier.senang bawa.senang simpan.masuk mall pun some mall ada sedia steoller and kalau pakai carrier tak yah nak excuse me sini sana..jalan pun senang..lagipun baby first few months duduk kat rumah je. my opinion,stroller ni macam tak berbaloi.kakak i beli stroller pun buat debu kat rumah.dia keluar pun tak pakai sebab selalu angkat baby.so for my baby i tak nak fikir pasal stroller.dah la mahal.baik lagi beli carrier. unless u nak bawa baby jogging sekali tu lain cerita la.😅

Baca lagi
3y ago

betul2.. most of the time, stroller penuh dgn beg baby, brg shopping. hahaha.. kakak ipar sy dlu mcm tu. sbb anak nak dukung je. bila dh dpt kaki, langsung xmau duduk