Stroller and carseat.

Hi mommies, need help on choosing good stroller and carseat. Which i can use it from newborn.

4 Balas

Stroller better cari yg senang nk lipat & cabin size..depends jugak pada bajet sis..nk guna brp lama..buat survey dlu, sis berkenan dengan brand apa, bajet...pada sy jenama joie,koopers,gb pilot should b okey..harga pon affordable...nk premium boleh amek nuna, quinny atau yoyo..sebab kalau beli mahal2 kang baby x nk naik, membazir pulak..yg penting carseat kena ada..😊

A good car seat is one that is suitable for your child, fits your car and one that you can use correctly every time. Do join the Child Passenger Safety Malaysia Facebook group to learn more about car seats so that you don’t end up buying a wrong one.

Carseat ksian bdk..klu dri bby ltk bby dlm carseat nt tulang dia jd xbtol.. Cm ank pgsuh sy, dri bby ltk dlm carseat..ksian tgk bgkok je bdn.

5y ago

carset tu da cara dan posisi yg sesuai bagi bayi dan peringkat umut

I'm using koopers lavolta. Use since newborn now my daughter is 10months old.