sijil nikah

nanti nak ke hospital,kena bwk surat nikah kan? bwk yg ori atau copy je eh?

18 Balas

standby je sis.. bawa copy boleh,Ori pun boleh.. lain hospital lain ragamnya.. Saya ank nk masuk 4 haritu pun tetibe Dorg minta Masa nk bersalin,even Kita ckp ank nk masok 4 dh kena juga ke sijil nikah.. Dorg kata perlu ikut prosedur hospital,trpaksa la tggu hsbnd balik bawa sijil nikah.. standby ltak kt kete ke, fotostat selit kt buku pink ke, ambil gambar ke .. semoga dipermudahkan segala urusan sis..