Hospital sultan ismail

Siapa2 ada pengalaman bersalin kat hsi jb baru2 ni boleh share skit tk prosedur/kos/ apa kena bawa dlm lb . Bulan 12 sy akan bersalin sana .. btw kalau tkde kad nikah , sijil nikah ori kena bawa ke ? Ke nk sijil copy n ic suami isteri copy ye ?#firstmom #ingintahu

1 Balas

sama dgn sya sis.. due date saya 1/12. skrg dh 37 week. lagi 2 hari masuk 38 week. hrini saya rase sakit pinggang 3,4x. xtau la itu tanda dkt bersalin ke ape. sya pon x pasti kos berape. 1st time jgk. sya bawak sijil nikah original sekali kad ni mmg bawa sllu dlm dompet.

2y ago

inshaAllah dh tak lama dh tu awak , semoga dipermudahkan urusan ye .. saya baru 35w tapi perut hari2 mengeras tapi tanda2 lain tkde lagi .. btw ic laki bini awak bawak copy tk? sbb ade dgr org kata ada hospital nk ic dgn sijil photostat