Buka buku pink

Salam hi.. Saya nak buka buku pink tapi belum ambil sijil nikah (cuma ada surat nikah). Boleh ke? Lepastu kalau pakai salinan i/c suami (tak bwk i/c ori) boleh ke? Terima kasih semua ❤️ #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kt tempat saya , diorg tak minta pun semua tuh ,tapi saya bawa je salinan ic suami n sijil nikah. lagipun diorg just nak isi kt buku tuh je. tapi taktau la tempat lain mcm mana.

copy ic suami je, tak perlu yg ori.. sy pun tak ambik lagi kad nikah cuma ada sijil nikah je.. hehe tp sy tak buat pun lg buku pink.. tunggu 12week bru p buat

2y ago

blh ke sis ? ank ke brapa