Hi mommy nak tanya kandungan saya 6 minggu , normal ke bila scan hanya nampak kantung sahaja?

Nampak kantung sahaja

4 Balas

normal tu. jgn risau. masih awal lagi. repeat scan 8 weeks . sy jamin mesti nmpk janin & heartbeat dh .

1y ago

Thank you sis ☺️ risau saya

Normal tu.. saya period irregular 7w scan kantung and yolksac. 9w scan nmpak dah baby and heartbeat

1y ago

Oh yeke terima kasih

Sy buat 2D scan 7w alhamdulillah dah nmpk & dgr heartbeat..lg dua minggu sy scan lg

1y ago

Ohhh patut laaa … okay sis terima kasih ☺️

biasa scan 8w keatas. saya scan kat swasta masa 10w baru nampak jelas janin.

1y ago

Okay terima kasih ☺️