Scan baby tak nampak kantung

Assalamualaikum .. nak tanya kalau kandungan 6-7 week normal ke scan tak nampak kantung ? #secondbaby #share²lah

Scan baby tak nampak kantungGIF
17 Balas

normal. saya pon 8 minggu tak nmpk kantung. dr kata mgkin saya punya baby baru 4 mnggu.. tggu repeat scan lagi 2 mmggu. yg pntg jaga kesihatan.. ectopic tu kalau ada simptom sakit.. kalau x sakit tggu je lg 2 mnggu utknrepeat scan

2y ago

ooo.. faham2 ..baik terima kasih awk 🥰

Normal puan..sy pun waktu scan 6w nmpk kantung je. Lepas tu Dr bagi appointment utk repeat scan lagi 2 minggu & bagi folic acid..Semalam (8w3d) scan, dh blh nmpk baby & dgr heartbeat ♥️

waalaikumussalam, normal puan. saya pun waktu scan 6 weeks hanya nampak kantung sahaja. lepas tu, Alhamdulillah repeat scan pada 12 weeks baru nampak janin dan dgr heartbeat.

2y ago

Best nye❤️sy mase scan 5 week ari tu pn nampak kantung kecik je.. skrg da 8 weeks , tggu next appointment kat kk 12 weeks nnt, hrp da npk heartbeat🙏🏻🙏🏻

X nampak kantung langsung ke? Atau ada kantung tp x nampak baby? Saya harini 6W, doc suspect ectopic sbb xde kantung dlm rahim.. skrg di hospital follow up dgn pakar..

2y ago

awak Ada bleeding ke? atau sakit2 perut yg doc suspect ectopic Tu ye?

ada org normal ada yg x,sy msa awal tau kata hamil scan dh 4mgu 6hri dh nampak kantung...scan 10mgu dh nampak janin dan jantung baby...

normal puan.. sbb masih baru.. kalau nak nampak baby doktor suggest datang scan balik 10 weeks ke atas.. in shaa Allah nampak..🥰

2y ago

alhamdulillah klu normal.. risau jgk sy wlupun anak ke 2.. terima kasih awk 🥰

saya pun nampak kantung sahaja utk 6week... doctor suggest scan semula bulan depan... mudah2an yang baik2 sahaja

2y ago

yeke puan.. semoga baik2 saja.. aminn 🤲🏻

normal.. saya dulu pun scan nampak kantung kosong. tapi after berapa minggu baru nampak baby.

Aamiin harap2 sya pun begitu sya risau sangat2 sbb chek scan 6week nampak kantung je

2y ago

in syaa Allah mudah mudahan baik2 saja kandungan kita semua.. amin 🤲🏻

sme dgn sy.. bru je scan tdi..nmpk kantung je.. lgi 2week doc soh dtg blk..