Jom Share!

Nama Hospital: HOSPITAL TUANKU AZIZAH (HKL) Nama: MUHAMMAD ADYAN NAUFAL BIN MOHAMAD AIZAT BERAT: 2.72KG (NORMAL)

Jom Share!
125 Balas

Nama hospital: HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:MUHAMMAD FAHIIM ISKANDAR SYAH Berat anak: 2.7 kg(2009) Bersalin normal Nama hospital:HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:NUR FAQIHAH ADLINA BATRISYIA Berat anak: 3.0 kg(2011) Bersalin normal Nama hospital:HOSPITAL BESAR MELAKA Nama anak:NUR FAQIRAH ADRIANA BATRISYIA Berat anak: 2.6 kg (2013) Bersalin ceaser Nama hospital:HOSPITAL TEMERLOH(HOSHAS) Nama anak:MUHAMMAD FAYYAD MUZAFFAR SYAH Berat anak: 3.35kg (2015) Bersalin ceaser