Nama anak kita.

Jom share nama anak² kita. -PUTERI AMIRA IRDINA -MOHAMAD ARSYAD RAFIUDDIN (kembar 'arwah') -PUTERI ERYNA AQILAH (kembar 'hidup') -MOHAMAD IMDAT INAYAT(arwah) 2020 = belum ada nama pilihan lagi ?

73 Balas

Nur Qistina Waheeda (12tahun) Khairil Zafran Aqeef (10tahun) Khairil Zafrin Afeeq (8tahun) Nur Qaireen Wazirah (5tahun) Khairil Zaqwan Aqeel (8bulan15hari)

1st - Muhammad Kusyairi Iman Bin Mohd Fauzee ( anak syurga 2011-2018) 2nd - Muhammad Karl Iman Bin Mohd Fauzee semoga ada rezeki utk yg ke 3 🤲

Muhammad Zameer Aazad (8 tahun) Muhammad Ziqriel Aazam (3 tahun) 3rd kalau boy (Muhammad Zamry Aazhar) Kalau girl (Nur Zarith Aryana)

1.Nurayuni Syafiqah (13 tahun) 2.nurfatin fatihah(12 tahun) 3.muhamad bayu iqbal (10 tahun) 4.muhamad ikhmal haqimi (7tahun) 5.baby 2020

Thun 2020 ni menanti kehadiran baby ni. Tak pasti gender apa.. Klau boy, (Muhammad Farouq Al-Din) Klau girl, (Nurul Fakhriyah Salimah)

Muhammad aiman mudzammil 16 thn Muhammad aliff mustaqim 11 thn Normaizatul jannah 8 thn Nor Aliya Natasha7 thn Muhammad Aidil 1/3 bln

Anastasia usun 11 years old Marie Anne bulan 9 year old Avirlyn livan 7 year old Dhia delisha devung 9 months 26 day❤️

1st 🧒Ahmad Sufi Al-Fattah 2nd 👧 Darwisyah Humaira 3rd 👦Ahmad Muqri Aisy Harraz 4th...lom ade name lg.. Tgu bb kuar.. 😅

Faris Aiman Na'im (17thn) Intan Fairuz (14thn) Next baby 2020 due 17/11 Klu boy Muhammad Adib Zakwan Klu girl Putri Aaira Mikayla

4y ago

Tq.. Aahh jauh sangat jaraknya.. Rezeki x terduga..hehe

Nur Shafiya Humaira 4thn Nur Shafina Humaira 3thn Mateen Humaidi 1thn 4bln No 4 Insha Allah M___ Humaidi jugak due bln 10 ..